Over Loua

Het idee en motivatie

Loua Juicebar is opgericht door Marleen. Het idee achter Loua Juicebar is ontstaan tijdens mijn verblijf op Curaçao. Op Curaçao wordt dagelijks vers fruit verkocht in kleine “Batidos” kraampjes langs de weg. Een lekkere, gezonde en verfrissend snack.

“Toen ik 19 was ging ik voor het eerst naar Curacao, voor mijn stage. Toen had ik de Batidos al snel ontdekt, ik woonde er vlakbij en kwam er graag. 8 jaar later in 2015 besloot ik weer op avontuur te gaan en heb weer 6 maanden lang mogen genieten van het eiland. Een van de eerste dingen die ik deed? Kijken of mijn favoriete Batidos er nog was. Ja! Elke week kwam ik er om een verfrissende smoothie te kopen, het was er altijd druk.

Tijdens mijn verblijf realiseerde ik mij dat dit was wat ik ook wilde. Mijn eigen Batidos maar dan als winkel. Als ik niet aan het werk was of op het strand lag werkte ik aan een plan. Dit plan heb ik verder uitgewerkt toen ik in 2016 terug naar Nederland kwam. Mijn droom is uitgekomen, in Juni 2016 opende ik de deuren van Loua Juicebar.

Leef gezond

Eet gezond

Loua Juicebar is de Nederlandse variant van de traditionele “Batidos” kraam. Een plek waar je dagelijks terecht kan voor een gezonde en betaalbare portie groenten en fruit. Loua maakt smoothies en sappen die je een gezonde boost en energieke mood geven om de dag mee door te komen.

Een belangrijk onderdeel van je goed en fit voelen is uiteraard ”wat je eet”. Een slok van één van onze verse smoothies, tovert een lach op je gezicht en geeft je een dosis energie. Een gezonde basis voor iedereen die zich beter wil voelen en beter wil leven.